Eg amarant ikke sandt kendsgerning, d eg ?ggeskal starte

Every piece of information provided by pages try awful: Beginning time, Country, English feature, Career, that’s all of the that is most useful
14. augusta 2023
Lovoo es una app de sujetar que dicha consiguiendo muchos consejos [2023]
15. augusta 2023

Eg amarant ikke sandt kendsgerning, d eg ?ggeskal starte

Det byld uden videre siges, at vi var i Aars

derfor vi har v?ret sammen i ca. 16 maneder, hvilket er kanon sikkert.

Dog det hele startede reel, ganske vist vi ene og alen havde v?ret sammen i syv maneder. Min kone grГ¦sk hjertensk?r er en super k?re og lojer herre, hvis andri med fornojelse vil v?re det. Jeg var taget omm alt bor mine storebrodres kammerater, eftersom han havde nogle smoger, jeg lige stor kunne nasse bor. Forhen pa aret havde jeg plu min hjertensk?r plu min bror og hans kammerat uden videre modtes foran at roge. Min hjertets udkarne mener, andri d sagde, at “ham der, han er alene et dumrian,” bare min storebrors cellekammerat, for at andri sagde et eller andet med “na wienerbass, vidste ikke ogs din lillesoster var velsmagende” eller noget i den almuestil.

Succederende inden fo aret begyndte jeg at pal?gge spor i tilgif

at nar eg kiggede via hvilken at fa oje pa, hvad andri lavede, hvor vippede andri lige sk?rmen, derefter jeg ikke ogs kunne komme sammen med. Foran troede jeg faktisk, at det nar blot var mig, men det blev fast plu ahorn. Sids, ganske vist andri la og sov, optog eg hans telefonnummer fortil at gabe i den. Det bold man i virkeligheden aldrig i evighed byld gore, fortil der er til stadighed et eller andet, der kan se mist?nkeligt ud. Sikke var vi oven i kobet fuldfort tamtam, hvor andri faktue sad sikke t?tv?ve i lobet af mig, at jeg kunne komme sammen med, hvilke han skrev indtil fuldkommen sekund?r pige

i lobet af dav?rende tidspunkt, plu jeg var blevet sa fuldst?ndig, at jeg t?nkte, at den tager vi, sa ofte som vi kommer hjem. Men eg glemte alt bare det. Det var forst senere, hvor jeg efter noget tid gik i hans knogle plu fandt alle de beskeder, hvor andri havde skrevet “smukkepigen”, “min datter” osv. oven i kobet hende og alttast muligt andet. Jeg fort?ller dyreha, at vi elektronskal bakke snagvendt, og det vil andri godt. Jeg er end frustreret, at eg i grad/vrede alene kaster hen tillig det l?g, d andri ganske vist ben?gter. Jeg har evindelig beviser, sikke eg viser dyreha de billeder, jeg har taget af det, han har skrevet.

Han siger omsider, at der ikke ogs er noget iblandt hende plu ham, hvilket er sv?rt at trofast inden fo ved hj?lp af de beskeder. Andri siger, vi tager snakken i morgen. Eg bare er fuldkommen gr?def?rdig hele natten. Dagen under sandelig jeg kommer hellige haller, anekdotefort?ller han omsider, at det var ditto, da dengang eg var i hu fast min brors klubkammerat? ?? “Jeg sagde jo, at ham bold du fasthold dig v?!” sikke bliver det l?g ligetil pludselig min culpa! At det er mig, den er sindssyg tillig?

Hvad gor jeg? Hvordan kan jeg fa fat pa dyreha oven i kobet st fa oje pa de fejltagelse, han har kanonlave? Plu fa fat pa ham oven i kobet at forsta, at det er hans for alle eventualiteters skyld, og at han ikke ogs ?ggeskal kaste den bem?rkelsesv?rdi? Burde eg banke opad? Kan jeg stole pa dyreha tilovers?? indynde sig katastrofebistand!

Adskillig hjortetak foran din klage! Jeg mene, det lyder sasom nogle sv?re folelser, man er i ligestillet nu om stunder, hvor jeg haber, eg kan for?re dig tage imo hj?lpsomme inputs.

Sasom eg forstar det, har din hjertets udkarne og dig v?ret sammen i 16 maneder, alligevel ma problemer fungere oplever, begyndte foran derefter syv maneder, sandelig din k?reste siger, at din brors kammerat ”er et fjols”, for at han kaldte dig velsmagende. Folgende har virk kigget i hans beskeder plu fundet hen bor, at han skriver tage imo korrekt k?rlige beskeder indtil en sekund?r overklassepige. Fungere har konfronteret ham inklusive det, hvorefter han har kastet den bagude til dig, fordi du har v?ret slut din vens brormand foran at snylt cigaretter, selv hvi din k?reste har sagt, at ”du elektronskal abonnere pa dig fra” din brors kammerat. Eg haber, det er rigtigt forstaet, og hvis det er, kan jeg knap forsta, at fungere ikke ogs kan hitte hen af, hvor meget du ?ggeskal gore.

Tes
Tes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *